Javafri løsning fra Commfides

Javafri løsning for Digital Legitimasjon (Autentisering) og Signatur benytter en programvare klient (Trust1Connector ) installert på din enhet.
Klienten vil automatisk vises hos ID-porten, HelseID og Kjernejournal m.fl. første gang du benytter løsning fra Commfides.

Hvis det er behov for å laste ned klient på annen måte, kan den lastes ned herfra (se under)

Trust1Connector er nettleser-uavhengig og benytter ingen nettleser utvidelser. Følgende nettlesere støttes:

• Chrome 3+
  • Internet Explorer 9+ (kjernejournal støtter kun IE11)

OS Støtte:

Trust1Connector er utviklet for å støtte ulike operativsystem. Se commfides sine nettsider for mer detaljert informasjon: https://support.commfides.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/302/49/javafri-applet-for-autentisering-og-signering

Som en opsjon, følgende støtte kan utvides til:

• Tynn klient flerbruker RDP og Citrix (kontakt Commfides Service Desk for lisens og instruks)

Installasjon

NB! Du må ha administratorrettigheter til maskinen for å kunne installere. Hvis du ikke har det, må du snakke med din lokale IT-støtte.

1. Velg fanen «Commfides javafri»
  2. Klikk «last ned Commfides Plugin» og følg instruksjonene på skjermen
  3. Lukk alle programmer og start ditt EPJ-system på nytt
Commfides javafri fane

Commfides javafri fane i kjernejournal

Last ned commfides applet

Last ned og installer javafri

Skriv ut denne siden